Un treball sobre la creació d'una empresa de cosmètica natural guanya el VI Premi IDECE

L’IDECE premia també els treballs sobre l’anàlisi de productes farmacèutics a l’aigua de Mar Fàbregues d’Amposta; el de Júlia Martí de Rasquera sobre la desmemòria històrica i el d’Ariadna Julian de Flix sobre l’herència mediambiental al municipi riberenc

21 octubre 2017 08:52 | Actualizado a 23 octubre 2017 09:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) ha organitzat la 6a edició del Premi IDECE, amb l’objectiu de fomentar la projecció de les Terres de l’Ebre, que premia la qualitat dels treballs de recerca i crèdit de síntesi/projecte dels cicles formatius de grau superior, que versin sobre estudis relatius al desenvolupament integral de les comarques de l’Ebre.

És un premi que pretén reconèixer la creativitat i l’esforç dels alumnes i els guardons consisteixen en una aportació econòmica; a més de la publicació al web www.idece.cat i la possibilitat de publicar en paper el treball que hagi obtingut el primer premi. I, en aquesta sisena edició del premi IDECE s’hi han presentat 15 treballs d’alumnat dels centres de secundària d’Alcanar, Amposta, Flix, El Perelló, La Ràpita, Roquetes i Tortosa.

La seu de la Generalitat a les Terres de l’Ebre ha acollit l’acte de lliurament dels 4 premis d’aquest 2017 que han atorgat el director de l'IDECE, Joan Martín Masdeu; juntament amb les directores territorials d’Ensenyament, Manolita Cid, i d’Empresa i Coneixement, Mercè Miralles; la coordinadora territorial de Joventut, Norma Pujol, i el director de l’IDECE, Joan Martín.

Concretament, els premiats han estat:

Primer premi, el treball A flor de pell. Creació d’una empresa de cosmètica natural de Maria Fibla Juan i Laia Fibla Bosch de l’Institut Sòl de Riu d’Alcanar, dotat amb 1.500 €.

Segon premi dotat amb 1.000 € s’ha lliurat a l’obra titulada Anàlisi de productes farmacèutics en aigües. Ús de polímers d'impressió molecular, de la qual és autora Mar Fàbregues Martí estudiant de l’Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta.

Tercer premi, dotat amb 700 €, s’ha atorgat a l’obra titulada La desmemòria històrica. Els desapareguts de la guerra civil espanyola, de Júlia Martí Moreso de Rasquera, alumna de l’Institut Blanca d’Anjou.

I, finalment, el quart premi, dotat amb 500 €, ha estat per a l’obra titulada L'herència mediambiental de Flix, de la qual és l’autora l’Ariadna Julian Martos de Flix.

El Jurat d’aquesta 6a. edició del Premi IDECE ha estat format per: Joan Martín Masdéu, com a president; Ma. Pilar Caballé Tudo; Montse Aguilar Gamundi; Josep Antoni Navarro Badoch i Agustí Bel Beltran, com a vocals i Maite Porta, com a secretària.

Comentarios
Multimedia Diari