Un veí de Tortosa de 73 anys mor en un xoc amb un camió a la C-12

El xoc es va produir en un tram de tres carrils i fort pendent entre els municipis de Benifallet i Rasquera. L'accident va tallar el trànsit en aquesta via principal durant hores

19 mayo 2017 22:02 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El conductor d’una furgoneta, Francisco M. C., de 73 anys i veí de Tortosa, a morir ahir a la carretera C-12 en un xoc frontal amb un camió, al municipi de Benifallet.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 13.25 hores d’una col·lisió entre dos vehicles a la via, en un tram entre Benifallet i Rasquera de fort pendent i tres carrils, dos de pujada i un de baixada, concretament al punt quilomètric 46,5.

Per causes que encara s’estan investigant, una furgoneta de color blau marca Volkswagen va impactar amb un camió, que circulava pel carril de pujada per a vehicles pesants. Com a conseqüència del sinistre, el conductor del vehicle va morir i una segona persona va resultar ferida crítica i fou traslladada a l’hospital Joan XXIII de Tarragona.

Arran de l’accident es van activar quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra, quatre vehicles dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter, i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El sinistre va tallar la C-12 en els dos sentits fins a mitja tarda, quan es va reprendre la circulació un cop retirat el vehicle.

Tràgic balanç

L’accident mortal a l’Eix de l’Ebre se suma a les nou persones que han perdut la vida al tram ebrenc de la carretera N-340, que en aquest cas suposa el 50 per cent respecte al total de 2014 en aquest mateix tram de carretera.

A banda d’aquest succés, el passat 26 de maig un motorista d’Arenys de Lledó va perdre la vida en un xoc frontal a la carretera T-330, al municipi d’Arnes, a la Terra Alta.

Un mes abans, a l’abril, una sortida de via d’un vehicle a la carretera C-44, al terme de Tivissa, va causar una víctima mortal i un ferit greu.

Comentarios
Multimedia Diari