Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un veí de l'Ampolla premiat per la seva aplicació per buscar finques rurals

'IRuralNavigator' ha estat una de les guardonades pels premis Ruralapps 2016

EFE

Whatsapp
Un veí de l'Ampolla premiat per la seva aplicació per buscar finques rurals

Un veí de l'Ampolla premiat per la seva aplicació per buscar finques rurals

Les aplicacions 'iRuralNavigator' i 'Vacapp' han estat guardonades amb els premis Ruralapps 2016 en les modalitats de ciutadania, que busca facilitar l'accés a la informació de l'àmbit agrari, alimentari i rural; i de professionals del sector, dedicada a les app destinades a oferir solucions innovadores als professionals d'aquests sectors, respectivament.

Segons ha informat aquest dimecres en un comunicat la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació --que atorga els premis--, l'aplicació 'iRuralNavigator' ha estat ideada per Alexandre Llaó, de l'Ampolla (Tarragona), i serveix per buscar finques rurals a tot l'Estat gràcies a un programa que calcula la ruta aproximada fins a aquestes.

L'aplicació 'Vacapp', creada per Mateu Yábar, de Barcelona, permet als ramaders gestionar les seves explotacions de boví extensiu a través d'un control exhaustiu de la informació associada al seu bestiar.

La convocatòria té com a objectiu impulsar el desenvolupament d'aplicacions mòbils que contribueixin a la millora del sector agroalimentari i del medi rural i en aquesta edició ha comptat amb de 19 candidatures.

El premi percebut per les dues modalitats del guardó és de 3.000 euros cadascuna, i el seu lliurament es farà el dimecres 30 de novembre en les instal·lacions del Caixa Fòrum de Barcelona. 

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También