Más de Ebre

Un veler amb una família embarranca a la badia dels Alfacs, a Sant Carles de la Ràpita

Una corda es va enganxar a l'hèlix i l'embarcació anava a la deriva

Àngel Juanpere

Whatsapp
Imatge de la badia dels Alfacs, a Sant Carles. Foto: Joan Revillas/DT

Imatge de la badia dels Alfacs, a Sant Carles. Foto: Joan Revillas/DT

Un veler ha quedat avi divendres embarrancat a la badia dels Alfacs, a Sant Carles de la Ràpita, després que una corda es quedés enredada a l'hèlix, la qual cosa ha provocat que l'embarcació anés a la deriva. Finalment, ha sol·licitat la presència d'uns bussos perquè la traguessin.

A tres quarts de deu del matí, Salvamento Marítimo ha rebut la trucada del patró del veler, de color blanc i de nou metres d'eslora. Informava que havien quedat sense govern i estaven varats a la badia dels Alfacs. No tenien sonda. Anaven dos adults i dos nens.

Salvamento Marítimo ha enviat al lloc la llanxa Salvamar Achernar, amb base al port de Sant Carles de la Ràpita. Quan ha arribat, ha vist que no es podia apropar a l'indret pel poc calat que havia. Sí que ho podia fer amb la zòdiac que porten i així poder evacuar les quatre persones.

El que no podia fer la llanxa era remolcar el veler perquè havia molta distància i amb una corda era impossible. Però el patró ha dit que es trobaven bé i que esperarien ajuda per terra per desfer la corda.

Salvamento Marítimo ha informat al patró del telèfon del servei d'assistència per terra. Ha dit que esperaria l'arribada dels bussos per treure la corda enredada. La Salvamar va tornar al seu port, on va arribar a tres quart d'una de la tarda.

Temas

Comentarios

Lea También