Una agència turística guanya el Premi a l’Emprenedoria 2019

Els Premis Baix Ebre tenen com a objectiu fomentar noves iniciatives per dinamitzar la comarca

16 diciembre 2019 10:50 | Actualizado a 16 diciembre 2019 11:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La combinació entre patrimoni i turisme, una oferta de l’agència turística Volta Tours, s’emporta el Premi Emprenedoria 2019. Un reconeixement atorgat pel Consell Comarcal del Baix Ebre amb l’objectiu de reconèixer i fomentar l’esperit emprenedor i innovador. El guardó, que es va entregar en el marc dels Premis Baix Ebre, compta amb una dotació econòmica de 1.000 euros, a més de la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova i l’assessorament tècnic i suport logístic dels tècnics del Viver.

L’activitat empresarial plantejada per Voltes Tous implica la promoció del patrimoni històric, cultural i natural i ofereix itineraris turístics a través de la visita als espais de major atractiu de les Terres de l’Ebre, combinant els serveis tradicionals amb altres més innovadors.

Premis Baix Ebre

Entre els altres guanyadors dels Premis Baix Ebre 2019, que tenen com a objectiu fomentar noves iniciatives per dinamitzar la comarca, l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer es va emportar el Premi Solidaritat pel projecte «Afate a prop teu», una iniciativa que pretén ampliar els tallers que l’associació ofereix actualment a tots els municipis del Baix Ebre.

Per altra banda, el Premi Jove va ser per a la Fundació Gresol Projecte Home per «Tu tens la clau: exposició itinerant de prevenció de les addiccions i altres conductes de risc per a adolescents i joves a les biblioteques de les Terres de l’Ebre». També es va concedir un accèssit al Grup Cooperatiu de Joves Tortosa per «La tarda dels talents».

Finalment, el primer premi Fotografia de la Gent Gran va ser per Julia Silva González amb «La Verdor del Delta», mentre que Enric Comelles, amb «Les Muscleres», es va emportar el segon premi.

Comentarios
Multimedia Diari