Una aplicació potencia les compres de proximitat a Móra d’Ebre

L’Ajuntament de Móra d’Ebre impulsa l’aplicació mòbil «lacompra»

20 agosto 2020 09:40 | Actualizado a 20 agosto 2020 10:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Móra d’Ebre impulsa l’aplicació mòbil «lacompra», una plataforma gratuïta que permet realitzar comandes en línia als comerços de proximitat, així com als restaurants i productors locals.

Per utilitzar aquest servei, només cal descarregar-se l’aplicació a través dels enllaços disponibles al web lacompra.com.

El 25% dels comerços de Móra d’Ebre ja s’han integrat a l’aplicació i s’espera que amb el temps més empreses hi participen.

L’objectiu de tot plegat és promoure i potenciar les compres de proximitat a la capital de la Ribera d’Ebre, més ara donat el context de la Covid-19.

Així doncs, amb lacompra, directament des del mòbil els comerços disposen d’un aparador a internet on ubicar els seus productes i posar-los a disposició dels usuaris de forma immediata.

Per altra banda, els usuaris, poden gestionar les seves comandes i escollir entre entrega a domicili o recollida a botiga.

En aquest sentit, cal destacar que el mateix Ajuntament de Móra d’Ebre ha arribat a un acord amb una empresa de missatgeria local que ofereix el transport del servei a les comarques pròpies i veïnes (Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat) a unes tarifes molt competitives.

El pagament es fa directament al comerciant a través de l’aplicació. Tot d’una forma senzilla i eficient.

El regidor de comerç, Rubén Biarnés ha valorat molt positivament l’arrancada d’aquesta campanya.

«Pràcticament un de cada quatre comerços de Móra d’Ebre s’ha integrat, en major o menor mesura, en l’aplicació i això ens fa estar segurs que una feina iniciada abans de la Covid-19 anava en el camí correcte», ha declarat el regidor.

L’aplicació ja està disponible tant per dispositius Apple com Android, i és gratuïta tant per als comerços de la localitat com per als usuaris.

Comentarios
Multimedia Diari