Más de Ebre

Una baralla a l'Ametlla de Mar acaba amb dos homes a l'hospital i dos detinguts

Dos romanesos haurien agredit a dos espanyols a la terrassa d'un bar de les Tres Cales. L'origen de la baralla seria per un premi d'una màquina escurabutxaques

J.Cabré

Whatsapp
La baralla va començar per la titularitat d'un premi en una màquina escurabutxaques

La baralla va començar per la titularitat d'un premi en una màquina escurabutxaques

Dos germans romanesos sense domicili conegut, de 30 i 34 anys respectivament, van ser detinguts pels mossos a última hora de la nit de divendres a l'Ametlla de Mar, concretament al centre comercial de les Tres Cales. Se'ls imputa un delicte de lesions i en un d'ells també una atemptat contra els agents. Després de declarar davant de Mossos, van quedar en llibertat a l'espera de judici.

Les dues víctimes, de 40 i 56 anys, encara avui deuen estar adolorits. Tots dos van acabar rebent una forta pallissa amb contusions múltiples i fins i tot pèrdua de dents. Dos ambulàncies del SEM els van traslladar fins a l'Hospital Verge de la Cinta on van rebre l'alta hores més tard.

Segons fonts policials, l'inici de la baralla vindria pel torn en una màquina escurabutxaques. Un dels germans romanesos estaria jugant durant el vespre del divendres. En un moment puntual va deixar la màquina, i en aquell interval de temps, una de les víctimes s'hi va acostar i va tirar unes monedes. Llavors va tocar el premi gros i el romanès se li va encarar argumentant que ell estava jugant i que el premi era seu. El guanyador va dir que no i allí va començar tot.

Els ànims es van caldejar fins al punt que es va iniciar una baralla entre els dos germans a la terrassa del bar a la zona de les Tres Cales i l'amic del que jugava a l'escurabutxaques. El resultat final va ser els dos espanyols van fer cap al Verge de la Cinta de Tortosa i els dos romanesos detinguts per un delicte de lesions. Un d'ells, durant la detenció va forcejar amb un mosso i se li va imputar també atemptat als agents de l'autoritat.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También