Una discussió a Sant Carles acaba amb dos ferits per arma de foc

L'home ha rebut un tret a l'esquena i la dona, a la cama. Tots dos, ingressats a l'hospital Verge de la Cinta

13 diciembre 2017 17:14 | Actualizado a 13 diciembre 2017 18:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Passaven pocs minuts de les cinc de la tarda quan el 112 ha rebut vàries trucades d'un tiroteig al bar Punxa'm Pinxo, situat al carrer Sant Isidre de Sant Carles de la Ràpita

Un home hauria disparat amb una arma de foc dos trets a dues persones, una d'elles és la seva exparella. Les ferides no serien en òrgans vitals, ja que una ha fet cap a l'esquena i l'altra a la cama. No s'ha donat a conéixer si l'arma era una escopeta o una pistola. De fet, l'autor ha fugit del bar i encara està en busca i captura.

Segons fonts policials, l'autor dels trets hauria posat fi a una discusió que tenien els dos ferits al bar. Tot i que la investigació la porta Mossos, els primers en arribar al lloc dels fets ha estat la Policia Local.

L'home hauria disparat a l'esquena d'ell quan sortia del local i ha anat a refugiar-se a un supermercat situat a pocs metres del Punxa'm Pinxo. La dona ha rebut un tret a la cama, però les primeres impressions descarten que el tret a la seva exparella tingués relació amb un cas de violència de gènere. Podria ser que s'hagués fet de forma fortuïta, tot i que és un extrem que cap de les parts ha explicat.

Els Mossos busquen a l'autor, que ha fugit després de disparar

Després de disparar, l'home a marxat del bar a peu i tot i que se sap qui és, els Mossos encara no hl'haurien trobat.

Diverses ambulàncies del SEM han anat a aquest local de restauració del carrer Sant Isidre per atendre els dos ferits. Aparentment, són ferides que no posen en perill la vida de cap d'ells.

El metge del SEM ha ordenat el trasllat fins a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on han arribat poc abans de les sis d'aquesta tarda.

Comentarios
Multimedia Diari