Una dona de 39 anys, en estat crític després de patir un accident a Tivissa

Un nen de sis anys es troba en estat 'menys greu'

14 octubre 2017 18:24 | Actualizado a 17 octubre 2017 12:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una dona de 39 anys ha estat traslladada aquesta tarda en estat crític a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona després de partir un accident de trànsit a Tivissa (Ribera d'Ebre). El turisme que conduïa s'ha sortit de la via. En el cotxe anava també un nen de sis anys, que ha resultat ferit menys greu.

Els fets han tingut lloc a dos quarts de sis de la tarda en el punt quilomètric 24 de la carretera C-44, que va cap a l'Hospitalet de l'Infant. Un turisme Renault Megane s'ha sortit de la via, ha xocat contra un obstacle i posteriorment ha bolcat.

Els dos ocupants han quedat atrapats entre la ferralla i ha estat necessària la intervenció de diverses dotacions de bombers per poder-los rescatar. Ambdós han estat evacuats a l'Hospital Joan XXIII en ambulàncies del SEM. La dona tenia un traumatisme craneoencefàlic server i estava inconscient. Per això, a l'ambulància que l'ha traslladat fins a l'hospital hi anava l'equip mèdic de l'helicòpter del SEM que s'ha desplaçat fins a l'indret.

La via ha quedat inicialment tallada en els dos sentits i posteriorment s'ha pogut donat pas alternatiu. Fins al lloc s'han desplaçat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra.

.

Comentarios
Multimedia Diari