Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una dona troba cocaïna al pis on vivia la seva filla i ho denuncia als Mossos

El fiscal demana quatre anys i mig de presó per a la parella que residia a l’immoble
 

Diari de Tarragona

Whatsapp

Una dona va entrar al pis de la seva propietat però on vivia la seva filla i la seva parella a Amposta perquè el gos que hi havia a l’interior estava bordant. La seva sorpresa va ser que va trobar cocaïna. Posteriorment, els Mossos d’Esquadra, amb una ordre judicial, van escorcollar l’immoble i també van trobar haixix. Ara, la parella que hi vivia s’enfronta a quatre anys i mig de presó per un delicte contra la salut pública, a més del pagament d’una multa de 5.768,16 euros. Els acusats són una parella de 30 i 20 anys. Ell té antecedents penals però que no estan relacionats amb substàncies estupefaents.

El 6 d’agost de 2014, la dona va entrar al pis, situat a l’avinguda de Santa Bàrbara, a Amposta. Va accedir per donar menjar i beure al gos. Es va trobar solta la placa de l’aparell d’aire condicionat. I a l’interior hi havia una bola. Pensant-se que era droga, la va portar als Mossos d’Esquadra. Els agents van determinar que era cocaïna, amb un pes de 50,3 grams.

El Jutjat d’Instrucció d’Amposta autoritzà els Mossos a accedir a l’interior de l’immoble. Els agents van trobar una peça sòlida, de color marró. Es tractava de 40,1 grams d’haixix –preparats per a la seva venda– i cinc mòbils de prepagament.

La cocaïna tenia un preu en el mercat de 2.894 euros i l’haixix, 220,55. Tota aquesta droga la tenien els acusats per a la seva venda a terceres persones, segons assegura el fiscal al seu escrit d’acusacions. El cas es veurà l’11 de desembre a la Secció Segona de l’Audiència de Tarragona per a una possible conformitat entre les parts.

En la seva declaració davant el jutge instructor, l’acusat va declarar que possiblement la droga l’havia posat la seva sogra per culpa de les males relacions que mantenien.

Temas

  • sucesos

Comentarios

Lea También