Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una nova T-10 de bus rebaixa a 6 euros el trajecte entre Terres de l'Ebre i Tarragona

Territori i Sosteniblitat anuncia que l'empresa Hife ampliarà a cinc viatges d'anada i cinc de tornada la freqüència diària de la línia en dies feiners

ACN

Whatsapp

El Departament de Territori i Sostenibilitat posarà en marxa, a partir d'aquest mes d'octubre, una nova targeta T-10 que rebaixa el preu dels viatges amb bus des de les Terres de l'Ebre fins a Tarragona per sis euros el trajecte -preu que suposa un descompte del 61% respecte el bitllet senzill-. Actualment, el bitllet senzill pel aquest trajecte entre Alcanar i Tarragona costa 15,3 euros, mentre que amb la T-10 es rebaixa fins els 11,55. La targeta es posarà en funcionament l'1 d'octubre, coincdint amb l'ampliació de les freqüències d'aquesta línia. En aquests moments, hi ha només una expedició d'anada i una de tornada que passaran a ser cinc d'anada i tornada els dies feiners.

L'empresa Hife, que opera el servei, també oferirà un trajecte d'anada i un de tornada els diumenges a la línia Alcanar-Sant Carles-Amposta-L'Aldea-Tortosa-Tarragona. Territori i Sostenibilitat ha assegurat que els horaris s'han dissenyat per complementar-se amb el servei ferroviari.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También