Una nova T-10 de bus rebaixa a 6 euros el trajecte entre Terres de l'Ebre i Tarragona

Territori i Sosteniblitat anuncia que l'empresa Hife ampliarà a cinc viatges d'anada i cinc de tornada la freqüència diària de la línia en dies feiners

19 mayo 2017 21:45 | Actualizado a 22 mayo 2017 13:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Departament de Territori i Sostenibilitat posarà en marxa, a partir d'aquest mes d'octubre, una nova targeta T-10 que rebaixa el preu dels viatges amb bus des de les Terres de l'Ebre fins a Tarragona per sis euros el trajecte -preu que suposa un descompte del 61% respecte el bitllet senzill-. Actualment, el bitllet senzill pel aquest trajecte entre Alcanar i Tarragona costa 15,3 euros, mentre que amb la T-10 es rebaixa fins els 11,55. La targeta es posarà en funcionament l'1 d'octubre, coincdint amb l'ampliació de les freqüències d'aquesta línia. En aquests moments, hi ha només una expedició d'anada i una de tornada que passaran a ser cinc d'anada i tornada els dies feiners.

L'empresa Hife, que opera el servei, també oferirà un trajecte d'anada i un de tornada els diumenges a la línia Alcanar-Sant Carles-Amposta-L'Aldea-Tortosa-Tarragona. Territori i Sostenibilitat ha assegurat que els horaris s'han dissenyat per complementar-se amb el servei ferroviari.

 

Comentarios
Multimedia Diari