Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una sentència obliga l'Ajuntament de Tortosa a pagar 728.000 euros més pels terrenys de la zona esportiva de Jesús

Fa sis anys ja va abonar 130.000 euros per les expropiacions

M.Millan

Whatsapp
Complex esportiu de Jesús. Foto: Joan Revillas

Complex esportiu de Jesús. Foto: Joan Revillas

Una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya obliga l’Ajuntament de Tortosa a pagar 728.000 euros addicionals pels terrenys on e s va construir el complex esportiu i la piscina de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Jesús. 

Fa sis anys, l’Ajuntament va expropiar els terrenys per una quantitat de poc més de 100.000 euros, als que posteriorment el Jurat d’Expropiació  de les Terres de l’Ebre en va afegir 20.000 més. L’empresa propietària dels terrenys van portar el cas al tribunal contenciós, que ara ha dictaminat que l’Ajuntament ha de pagar aquests 728.000 euros addicionals pels terrenys. 

La sentència considera que els terrenys  s’haurien d’haver valorat d’acord amb la qualificació que tenien en l’anterior Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, com terrenys d’aprofitament urbanístic, i  no com estan qualificats en l’actualitat, només com a zona d’equipaments

El consistori farà una operació de crèdit a llarg termini, que es porta a aprovació del ple aquest proper dilluns,  per finançar aquest pagament, circumstància que no impedeix, segons l’alcalde, Ferran Bel,  «que continuï reduint-se el volum d’endeutament municipal».  

Temas

Comentarios

Lea También