Una topada entre dos vehicles agreuja les retencions a l'entrada de Tortosa

Dos vehicles han col·lisionat sense ocasionar ferits, però una llarga cua de vehicles s'ha estès fins la plaça Corona d'Aragó

19 mayo 2017 17:04 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La col·lisió de dos cotxes a l’inici del Pont del Mil·lenari a Tortosa (a la banda de Ferreries) ha provocat aquest dimarts a la tarda llargues retencions a les vies C-12 i C-42 d’entrada a Tortosa.

L’incident ha tingut lloc pels volts de les 18 hores, a l’inici del Pont del Mil·lenari, quan dos turismes han topat sense provocar ferits ni grans danys materials.

L’accident, però, ha causat una llarga cua de vehicles per tota la c-12 i c-42, just a una hora de la tarda ja amb molt de trànsit diàriament.

De fet, fins gairebé una hora després, a les 19 hores, es podia albirar una llarga retenció de vehicles que arrencava a la rotonda «dels nusos», just a la vora del pont, i s’allargava fins el polígon de la Ravaleta i arribava fins la plaça Corona d’Aragó, ja a la sortida de Tortosa. No ha sigut fins més d’una hora després de l’incident que la circulació ha tornat a la normalitat

A més a més, justament aquest tram de les vies d’entrada a Tortosa es troba ja molt afectat a diari amb llargues retencions a causa de les obres que s’estan realitzant al pont de l’Estat de la ciutat.

Comentarios
Multimedia Diari