Una trentena d’activitats per gaudir del Nadal a Amposta

Les activitats solidàries tornen a ser al centre del programa nadalenc, que acabarà el 5 de gener

13 diciembre 2019 10:40 | Actualizado a 13 diciembre 2019 10:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La màgia de Nadal torna a impregnar els carrers d’Amposta amb una trentena d’activitats. Moltes d’elles seran de caràcter solidari, com la sortida per anar a buscar el Tió, en benefici de la Marató de TV3, dissabte 14, o el festival Amposta amb Cor, dissabte a la nit. D’altra banda, el Festival Solidari de Nadal, el 22 de desembre, recaptarà fons per comprar joguines per als més necessitats, mentre que la festa de Cap d’Any els destinarà a la Creu Roja. De la mateixa manera ho faran les activitats esportives com Neda el Nadal i la Cursa solidària de Sant Silvestre.

A més, aquest diumenge, com ja és tradició, hi haurà el Mercat de Santa Llúcia al nucli antic de la ciutat. Des de la regidoria de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, afirmava que «la temàtica d’aquest any serà ‘La volta al món en 80 dies’, fet pel qual la cortina d’aquest mercat, que cada any preparen associacions com APASA, el Festival solidari i fins i tot el Parc de Nadal estaran ambientats amb aquests motius». A més, al mateix Parc de Nadal, que es trobarà a l’Auditori municipal, el 4 de gener es podrà pujar en un globus aerostàtic amb les butlletes que es podran aconseguir comprant als comerços locals membres de la FECOAM.

La caseta del Nadal

Una de les atraccions més reclamades és la Caseta del Nadal, i serà allí on el 24 de desembre arribarà el Pare Noel després del seu recorregut. «Vist l’èxit que té la caseta tenim preparades activitats com la visita dels superherois i dels personatges de Frozen, alguna acció amb l’empresa de xocolata CREO, un taller de fanalets per rebre als Reis Mags i fins i unes campanades de Cap d’Any infantils», afirmava la regidora de Cultura, Inés Martí.

A totes aquestes accions se’n sumen moltes altres, com l’espectacle ‘Els Pastorets’, el dia 29 de desembre al Casal o també la visita de la Cartera reial, que aquest any es quedarà uns dies a la caseta del Nadal per rebre les cartes quan els infants les vulguin anar a portar, abans de la cavalcada dels Reis Mags del diumenge 5 de gener.

Durant les festes també s’instal·larà als Xiribecs un parc d’atraccions de Nadal. Excepte dissabtes i festius, els tiquets tindran un preu d’1 euro i els divendres de 12 a 18 h funcionarà especialment sense llum ni so.

Comentarios
Multimedia Diari