Una trentena de dotacions dels Bombers treballen en un incendi a Tortosa

El foc podria ser provocat, ja que hi ha diferents focus d'orígen

19 mayo 2017 16:42 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Al voltant de les 05.30 hores els Bombers de la Generalitat han estat alertats de diversos focus d’incendi en zona de vegetació a Tortosa, per la zona del coll de Rajolers. Alguns dels focus s’han apagat ràpidament i es treballa amb el focus més gran que afecta zona forestal i de terrenys agrícoles abandonats, en una zona on bufa mestral.

El cap-flanc esquerre de l’incendi ha anat parar a una cantera, i de moment per aquesta zona no avança, i és en el cap-flanc dret i algunes parts del flanc esquerre on el foc està més actiu. En aquest sentit l’incendi ha llençat focus secundaris a uns 50-100 metres del perímetre. Segons les primeres valoracions molt provisionals dels Bombers de la Generalitat, el foc afectaria una superfície d’unes 30 hectàrees.

Els Bombers han activat una trentena de dotacions terrestres entre les quals hi ha unitats dels GRAF (Grup d’Actuacions Forestals) a més de quatre mitjans aeris (un helicòpter bombarder, un helicòpter de comandament i dos avions de vigilància i atac).

 

Comentarios
Multimedia Diari