Una trentena d’expositors omplen d’antiguitats el pavelló firal amb TortosAntic

15 febrero 2020 10:40 | Actualizado a 15 febrero 2020 10:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els amants de les antiguitats, col·leccionistes i els curiosos en general tenen una cita ineludible aquest cap de setmana a la sisena edició de TortoAntic, la fira descarregada d’antiguitats que se celebra a la ciutat fins demà.

Un any més, la fira posa a l’aparador centenars d’elements de col·leccionisme i antiguitats i oferirà la possibilitat als amants del món ‘vintage’ de trobar peces per incorporar-les al seu catàleg personal.

La mostra va obrir ahir per la tarda i estarà oberta fins demà per la tarda. Hi participen una trentena d’expositors d’arreu d’Espanya i França. Eguany la novetat més destacada és la incorporació d’un taller de restauració de mobles, articles de metall, marbre o pell, entre d’altres, adreçat a les persones a qui els agrada fer intervencions a elements amb aquest tipus de materials. També es pot veure una exposició de motocicletes de la marca Vespa amb la col·laboració de l’entitat Vespaclub Terres de l’Ebre.

L’horari d’avui i demà és d’11 a 21 hores. L’entrada té un preu de 3 euros (amb la possibilitat d’obtindre dos entrades al preu d’una, si s’adquireixen a la web www.tortosantic.com). Com cada any, entre tots els visitants se sortejarà una antiguitat.

Comentarios
Multimedia Diari