Una veïna d'Amposta, molt greu en caure d'un primer pis

La dona, de 52 anys, va sortir al seu terrat i al passar per damunt d'una claraboia de vidre, aquesta es va enfonsar. Els fets van ocórrer al carrer Bisbe Rocamora

19 mayo 2017 15:32 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Una veïna d'Amposta, que acabava de fer 52 anys aquest mes d'abril, està ingressada amb pronòstic greu a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Segons ha pogut saber el Diari de Tarragona, la veïna s'hauria precipitat d'un primer pis de forma accidental. La víctima viu al carrer Bisbe Rocamora de la capital del Montsià.

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra la dona, que estava amb el seu germà a la casa, hauria sortit el terrat aquest dilluns quan al passar per damunt d'una claraboia de vidre, aquesta s'hauria enfonsat caient fins al pis inferior. Una alçada entre 4 i 5 metres.

Poc abans de les quatre de la tarda, s'ha rebut avís del telèfon 112 que ha activat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) de Terres de l'Ebre. 

La primera atenció mèdica al mateix edifici on s'ha produït aquesta caiguda ha sigut estabilitzar a la dona ferida. Fonts mèdiques apunten que en una primera exploració ja es temia per una lesió medul·lar, tot i que aquest extrem no ha estat confirmat posteriorment, quan ha estat atesa pels metges de l'hospital Vall d'Hebron a la tarda del dilluns.

El metge que ha atès a la veïna del carrer Bisbe Rocamora ha sol·licitat presència urgent de l'helicòpter de Móra per traslladar-la directament fins a Barcelona, on ha arribat a mitja tarda.

Els Mossos d'Esquadra han assegurat que la caiguda d'aquesta veïna seria accidental i que no hi ha al darrera cap possible delicte. Ha estat el seu germà qui ha donat l'avís a Emergències al veure com queia la seva germana per aquest forat.

Comentarios
Multimedia Diari