Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una veïna de Vinallop guanya el sou vitalici que sorteja cada any Nescafé

Guanyarà 2.000 euros bruts cada mes

Redacció

Whatsapp
La veïna de Vinallop Maria Cinta Bayerri, en el moment de recollir el premi. Foto: Nescafé

La veïna de Vinallop Maria Cinta Bayerri, en el moment de recollir el premi. Foto: Nescafé

L’emblemàtic sorteig de Nescafe que té per nom ‘Sueldo para toda la vida’ ha premiat aquest any a Maria Cinta Bayerri, veïna de Vinallop, a Tortosa. Des d’ara i durant la resta de la seva vida, Maria Cinta Bayerri guanyarà 2.000 euros bruts mensualment, xifra que actualment dota el premi. A més, l’empresa propicia dues pagues extres. L’afortunada, de 66 anys havia enviat, aquest any, més d’una vintena de cartes per correu amb etiquetes de Nescafé Classic natural.

L’ebrenca explica la seva fidelitat en la rifa:«Ni me’n recordo dels anys que porto participant en la promoció, de fet, porto tota la vida, però m’ha tocat ara, quan més ho necessitava. Sóc molt feliç. Això és com un somni. Fins que no et toca, no saps el què és», exclama. El ‘Sueldo para toda la vida’ de Nescafé, que aquest any ha arribat a la seva edició número trenta-u, es tracta de la promoció més veterana de l’Estat espanyol. Des del’any 1985, la marca sorteja el sou vitalici entre els consumidors que envien les etiquetes dels productes Nescafé. Es pot optar per enviar-les mitjançant correu ordinari, per la web de Nescafé o per la seva pàgina del Facebook.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También