Unes Festes Majors per a totes les edats a La Fatarella

La Fatarella es prepara per a una setmana de Festa Major amb un programa farcit d’actes i activitats per a tots els gustos

02 agosto 2018 10:15 | Actualizado a 02 agosto 2018 10:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El divendres dia 3, el pregó de Festes a càrrec de la Sra. Maria Concepció Ruana, de Ca Guirra, i la cantada d’havaneres, donaran el tret de sortida a la Festa Major.

Per altra banda, una de les activitats que ja porta diversos anys realitzant-se i que seguirà repetint és el «Carnaval d’Estiu», que tindrà lloc el diumenge, on les persones que vulguin disfressar-se es trobaran a la plaça Major per realitzar la tradicional cercavila.

El dia següent, al pla de la Bassa, es celebrarà una«corrida» de rucs, organitzada pels Quintos i Quintes.

L’últim dia de Festes, i en el marc de la segona edició del In-FCTA, el Festival de Cinema de la Terra Alta, es projectarà al Casal municipal la pel·lícula Kamikaze, dirigida per Álex Pina.

Pel que fa a les exposicions, fins al 12 d’agost es podrà visitar als baixos del Casal, l’obra ‘Carmel Biarnès, fotògraf de la Ribera d’Ebre’, on es projectaran més de 400 fotografies històriques de la població, les quals la regidora ha citat que «són una descoberta molt important per al poble».

A més, fora de programa, el dia 26 d’agost, a les Camposines, tindrà lloc en I Concurs de la ‘síndria de més pes’, on es guardonarà la peça de major grandària.
 

Comentarios
Multimedia Diari