Uns desconeguts aboquen un producte tòxic a la piscina de Gandesa

També han llençat el mobiliari de la piscina dins de l'aigua i han provocat altres destrosses. La piscina haurà d'estar tancada durant aquest dijous

22 junio 2017 10:34 | Actualizado a 23 junio 2017 17:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Uns desconeguts han entrat aquesta passada nit de dimecres a les piscines municipals de Gandesa i han provocat múltiples destrosses.

Quan els treballadors municipals han arribat aquest dijous al matí a primera hora a realitzar les habituals tasques de manteniment per obrir la piscina, s'han emportat una desagradable sorpresa en trobar-se el mobiliari de la piscina (principalment cadires) dins l'aigua, així com unes taques a la superfície de l'aigua que segons sembla es podria tractar dels químics d'un extintor abocat. Els desconeguts també han provocat altres destrosses trencant els suports dels flotadors de les piscines.

L'alcalde de Gandesa, Carles Luz, lamenta profundament els danys ocasionats a la piscina, ja que aquests actes afecten tot el poble, que no podrà gaudir de la piscina en un dia tan calorós com aquest dijous.

"Avui és un dia trist. Vam obrir la piscina el passat dissabte per la forta calor, ja que la data oficial és per Sant Joan. Hem volgut oferir aquest servei, que és gratuït fins el dia 25, quan la gent més ho necessitava per la intensa calor. Hi han treballat de valent per tenir la piscina a punt. I trobar-te aquests actes la veritat és que altera moltíssim, és molt desagradable", valora Carles Luz al Diari.

La piscina estarà tancada durant aquest dijous per netejar l'aigua. Està previst que demà divendres ja puga obrir. L'Ajuntament de Gandesa ha posat una denúncia als Mossos d'Esquadra, que investigaran el cas per esbrinar l'autoria d'aquests actes vandàlics.

Comentarios
Multimedia Diari