VÍDEO: L’ampostina Keila Garcia triomfa a les audicions de La Voz

La jove va interpretar el tema Lost on You acompanyada del violoncel i va aconseguir que els quatre membres del jurat es donessin la volta

08 enero 2019 17:13 | Actualizado a 18 febrero 2019 18:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El talent ebrenc ha deixat petjada al programa televisiu d’Antena 3, La Voz, amb la presència de l’ampostina Keila Garcia. La jove de 27 anys, acompanyada del seu violoncel, va deixar impressionants els quatre membres del jurat durant la primera audició a cegues.

Keila va interpretar el tema Lost on You, de LP, acompanyada del violoncel, instrument que toca des dels 6 anys. Durant la seva actuació Luis Fonsi, Pablo Lopez, Paulina Rubio i Antonio Orozco es van donar la volta per lluitar per emportar-se la seva veu.

Tots quatre li van dirigir grans elogis i, fins i tot, Antonio Orozco li va recordar que te molts bons amics a Amposta. Tot i això, Keila va decidir marxar amb Pablo Lopez, per proximitat com a music i compositor, explicava la jove. El cantant Pablo Lopez li havia dedicat prèviament aquestes paraules: «Tinc un mal dia però tu me l’has arreglat. Si tu tens un mal dia, potser te’l pugui arreglar».

Era el primer cop que Keila cantava amb el violoncel, fet que es va guanyar l’admiració de molts espectadors i dels quatre cantants que es troben al jurat. D’aquesta manera, Pablo Lopez es va mostrar molt content de comptar amb Keila al seu equip.

El programa ara continua, i en acabar les audicions a cegues començaran les batalles entre els membres dels equips. De ben segur que seran molts els seguidors que continuaran el programa de prop per veure l’evolució de la jove ampostina.

Aquí està la seva actuació:

 

Comentarios
Multimedia Diari