Vandalisme en els parquímetres de Tortosa

Fins ara es desconeix qui ha sigut el o els responsables d’aquesta acció

11 febrero 2019 10:53 | Actualizado a 11 febrero 2019 10:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Malmeten diversos expenedors del servei de parquímetre al barri de Ferreries, a Tortosa. La matinada de diumenge es va produir un acte vandàlic a la ciutat que va destrossar aquestes màquines del barri de Ferreries i les va deixar fora d’ús. L’Ajuntament de Tortosa comunicava el succés la mateixa matinada, tan prompte es va descobrir el que havia passat. 

Fins ara es desconeix qui ha sigut el o els responsables d’aquesta acció. La Policia Local de Tortosa ho està investigant i des de l’ajuntament també han comunicat, a través de les xarxes socials, que segons les investigacions es considera que els fets constitueixen un delicte de robatori amb força.

Col·laboració ciutadana
Tant l’Ajuntament de Tortosa com la Policia Local demanen a la ciutadania la seva col·laboració, de tal manera que si algú va veure alguna cosa, es prega que es posi en contacte amb la policia i els ho comuniqui, per facilitar la investigació dels fets. 

Si algú ho desitja, es pot posar en contacte amb els agents a través del telèfon 977 448 622 092. 

Al tancament d’aquesta edició les màquines continuaven fora d’ús restant en espera que es puguin arreglar i tornar a activar.

Comentarios
Multimedia Diari