Vila anuncia 1MEUR per resoldre els problemes d'inundacions a l'Eix de l'Ebre al seu pas per Tortosa

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, assegura que l'actuació està projectada i pressupostada per fer-se durant el primer semestre de l'any vinent

19 mayo 2017 23:57 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha anunciat que els pressupostos del Departament tenen una partida d'1MEUR per resoldre, de forma definitiva, els problemes d'inundacions a l'Eix de l'Ebre, C-12, al seu pas per Tortosa, sota el pont de la via verda. Durant una visita a les Terres de l'Ebre, Vila ha anunciat aquest dijous que l'actuació està projectada i pressupostada per executar-se durant el primer semestre de l'any vinent. El conseller ha reconegut que s'han anat fent petites actuacions d'instal·lació de bombes per drenar l'aigua quan plou, però que no han estat suficients i que, ara, es farà una obra que permetrà resoldre els problemes d'inundacions de manera definitiva.

 

A més d'anunciar aquesta inversió, el conseller també ha visitat aquest dijous la nova estació d'autobusos interurbans d'Amposta, que va entrar en servei a principis de mes. Aquesta instal·lació, que millora la mobilitat en transport públic al municipi, així com la qualitat del servei, ha comptat amb una inversió d'1,2 MEUR. A l'estació tenen parada nou línies interurbanes, amb una previsió de 100.000 viatgers anuals.

 

La nova estació està a l'oest del municipi, a la cruïlla entre l'avinguda de Santa Bàrbara i el carrer Sebastià Joan Arbó, en uns terrenys cedits per l'Ajuntament d'Amposta. Amb una superfície total d'uns 3.700 metres quadrats, l'estació té una capacitat per a set andanes i cinc places addicionals per autobusos i compta amb un edifici terminal amb sala d'espera, despatx de bitllets i servei de bar. També disposa d'una àrea d'aparcament exterior per uns 40 turismes.

Comentarios
Multimedia Diari