Visita i tast de productes típics per descobrir el Delta quan es pon el sol

MónNatura Delta posa en marxa una visita especial amb degustació gastronòmica per als vespres d’estiu 

15 julio 2019 09:41 | Actualizado a 20 julio 2019 14:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

 

A partir del pròxim 19 de juliol i fins al 14 de setembre es pot gaudir, a MónNatura Delta de l’Ebre, d’una activitat especial per als vespres d’estiu. Sota el nom de “Contalles del Delta”, l’equipament de la Fundació Catalunya La Pedrera descobreix els costums, les tradicions i la gastronomia del Delta de l’Ebre amb una visita especial amb tast. 

El Delta de l’Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet, el moment en què el paisatge es transforma i es tenyeix amb els colors de la posta de sol. 

Amb aquesta nova visita teatralitzada s’aprecien de gran manera els canvis de colors del paisatge del Delta mentre un personatge errant parla de la gent, del paisatge o de les tradicions del Delta.

 

Visita gastronòmica
Els visitants són rebuts per aquest personatge a la seva arribada al centre. De la mà del seu relat, es descobreixen trets tan característics de la zona com la sal o els arts de pesca. Explicant les vivències d’un antic mestre saliner, els visitants poden veure tot el procés de la producció de la sal, i fins i tot provar-la in situ. 

Al peu de les salines del centre, es dóna a tastar la flor de sal, amb una barreja que els mateixos visitants preparen amb romer, farigola i oli. La gastronomia té un paper important a “Contalles del Delta”.

 

En la part final de la visita, i mentre s’explica la història de la masovera que cuidava aquest espai, s’ofereix un tast de diferents plats i productes gastronòmics que són fruit del territori. 

 

Gaudir de la posta de sol
al Delta amb el maridatge 
d’una copa de vi i productes típics 

En el mateix moment que es gaudeix de la màgia de la posta de sol, els assistents poden degustar els famosos musclos del Delta, i descobrir el gust especial de l’arròs típic del Delta, maridat amb una copa de vi. L’experiència de la visita es completa amb l’espectacle que suposa contemplar les aus de la Tancada i de les antigues salines de Sant Antoni, que es poden observar tranquil·lament amb els telescopis instal·lats al Mirador 360 graus, a tocar de la Llacuna de la Tancada, vora de la mar i amb vistes que arriben fins als Ports i la Serra del Montsià.

 

 

 

Comentarios
Multimedia Diari