Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ebre Sant Carles de la Ràpita

Voluntaris recullen 10.000 quilos de brossa de les platges de la badia dels Alfacs

REDACCIÓ

Whatsapp
Neteja de platges a la Ràpita. FOTO: AJUNTAMENT DE LA RÀPITA

Neteja de platges a la Ràpita. FOTO: AJUNTAMENT DE LA RÀPITA

Equips de voluntaris han recollit aproximadament 10.000 quilos d’escombraries a la platja del Molinet, a la costa de la Badia dels Alfacs. Aquest és el resultat de les dues jornades de neteja de platges que han tingut lloc els diumenges 2 i 16 de febrer, quan encara són visibles els efectes del temporal Glòria. L’activitat solidària, organitzada per l’Ajuntament de la Ràpita i l’Estació Nàutica La Ràpita – Delta de l’Ebre, ha aplegat uns 260 participants (60 el primer dia i 200 el segon). En total s’han netejat més d’1,5 quilòmetres de costa: la zona que comprèn des del desaigüe de la Maquineta fins a la zona de la Bassa, a la part interior de la badia dels Alfacs. «És una zona que sempre ha quedat aïllada i hi havia moltíssima brossa amuntegada: xarxes i aparells dels pescadors i de les muscleres, barques...», ha explicat el president de l’Estació Nàutica, Joan Barberà.

La neteja d’aquest passat cap de setmana s’havia de dur a terme al Trabucador, però el trencament de la barra arran del temporal i els moviments de terres posteriors per obrir camí cap a les salines de la punta de la Banya van obligar els organitzadors a desistir d’aquest emplaçament i tornar a fer la neteja als Alfacs.

Comentarios

Lea También