Vox denuncia el cantant del grup Pepet i Marieta per 'exhibicionisme'

El grup d’ultradreta argumenta que es va despullar en un concert a Castelló, en el qual havia menors entre el públic

09 enero 2019 17:50 | Actualizado a 10 enero 2019 10:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Vox Castelló ha presentat als jutjats de Castelló una denúncia per «exhibicionisme» contra el vocalista del grup Pepet i Marieta, Josep Bordes, que va protagonitzar un nu el passat desembre a la plaça Major de la capital de la Plana.

El concert que va oferir el passat 15 de desembre la formació, originària d’Ulldecona, estava inclòs en els actes pel 86 aniversari de les Normes de Castelló, organitzats per la plataforma Castelló per la Llengua. 

Vox, per mitjà d’un comunicat, ha lamentat que aquest tipus d’accions «comptin amb el suport i recolzament del consistori, cosa que és evident doncs el seu nom i escut es llegeix en algun cartell», segons indica el diari valencià Levante.

La polèmica per aquesta actuació del cantant de Pepet i Marieta ja va saltar a finals del desembre, quan el Partit Popular va demanar explicacions a l’alcaldessa Amparo Marco, del PSPV-PSOE, per l’espectacle de la formació musical d’Ulldecona, on van denunciar i criticar també que el cantant Josep Bordes va fer un nu integral, amb presència de xiquets a la plaça.

No obstant les darreres notícies, cal recordar que el faldut Josep Bordes realitza aquesta mena d’espectacle o ‘striptease’ durant els seus concerts des de fa més de 10 anys, i en cap moment se li veuen explícitament les parts íntimes ni mai abans cap formació política o particular havia denunciat l’actuació.

Representants de la formació d’ultradreta i els seus representants legals van presentar la denúncia aquest dimarts als jutjats de Castelló. Però no és aquesta l’única acció judicial de Vox d’aquesta setmana. El seu representant a Castelló, Llanos Massó, també ha denunciat al Partit Comunista dels Pobles d’Espanya per un presumpte delicte d’odi. La denúncia es plasma com «autodefensa als insults i la gravetat dels continguts dels cartells confeccionats per a l’esmentat aniversari de les Normes». Així, «dins el dibuix d’un senyal de trànsit de prohibit estacionar, en algun cas, i prohibit parar i estacionar en altres, el nom de Vox apareix al costat d’altres noms i escuts o anagrames, i on es pot llegir: Castelló net de nazis i feixistes», tal com denuncia la formació.

Comentarios
Multimedia Diari