Vuit quilòmetres de cues a l'AP-7 a l'Aldea per un xoc entre dos camions

L'accident s'ha produït aquesta matinada, quan s'ha hagut de desviar el trànsit per la N-340

16 marzo 2021 08:58 | Actualizado a 16 marzo 2021 10:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A les deu d'aquest matí havien vuit quilòmetres de retencions a l'autopista AP-7 al seu pas pel terme municipal de l'Aldea a conseqüència d'un xoc entre dos camions que s'ha produït de matinada. A aquesta hora del matí hi ha un carril tallat en cada sentit de circulació, segons fonts del Servei Català de Trànsit.

L'accident ha tingut lloc quan faltaven cinc minuts per a les dues de la matinada en el punt quilomètric 320. Dos camions circulaven sentit Barcelona. El de darrera ha xocat contra la part posterior del primer vehicle. El conductor d'aquest darrer ha perdut el control, ha travessat la mitjana i ha quedat finalment bolcat lateralment en els carrils sentit València.

Sis dotacions de bombers dels parcs de Tortosa, Amposta i Ulldecona s'han traslladat al lloc. Han hagut de treure el conductor del segon camió, que estava atrapat dins de la cabina, una feina que ha durat tres quarts d'hora.

Finalment, els dos conductors han estat evacuats en ambulàncies del SEM -que ha enviat tres unitats- a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa amb ferides "menys greus".

Inicialment, com que havia el camió travessat sentit València, els Mossos d'Esquadra han desviat el trànsit per la carretera N-340, mentre que en sentit nord s'ha pogut habilitar un carril.

A les deu del matí, s'estava retirant el camió que havia quedat sentit Barcelona, formant-se tres quilòmetres de retenció. I vuit quilòmetres havia en sentit sud.

Comentarios
Multimedia Diari