Adif tallarà la línia fèrria entre Riba-roja d'Ebre i Flix dissabte a la nit per actuar contra els despreniments

Renfe cobrirà el servei amb autobusos entre Nonasp i Flix entre les set de la tarda de dissabte i les onze del matí de diumenge

| Actualizado a 20 mayo 2017 21:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les obres per evitar nous despreniments del terreny al tram Riba-roja d'Ebre-Flix obligaran a tallar en aquest punt la línia ferroviària d'ample convencional Barcelona-Móra la Nova-Saragossa en aquest punt entre dissabte a les set de la tarda i diumenge a les onze del matí. El gestor d'infraestructures ferroviàries Adif té previst instal·lar malles de protecció en una trinxera en el punt quilomètric 509/500 de la línia així com retirar materials propers a la infraestructura. L'obra ha d'impedir que es produeixin nous despreniments com els que van tenir lloc el passat 29 de novembre arran l'episodi de fortes pluges.

Adif ha informat també que en el tram es duran a terme operacions d'aixecament i reposició de la via i la catenària per permetre la retirada de pedres i altres materials propers a la infraestructura mitjançant maquinària de via. Prèviament a l'inici dels treballs, s'estan duent a terme operacions de protecció del cablejat d'instal.lacions de seguretat i comunicacions.

Segons l'organisme estatal, la necessitat de treballar en l'àmbit de la infraestructura forçarà la interrupció del trànsit ferroviari. La companyia Renfe ha anunciat que, mentre duri el tall, habilitarà un servei alternatiu per carretera entre Nonasp i Flix per facilitar la mobilitat dels viatgers dels quatre trens afectats.

Comentarios
Multimedia Diari