Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Adjudiquen les obres de la carretera entre Roquetes i els Reguers

Milloraran la connexió amb Roquetes i la seguretat amb reductors
de velocitat i un nou itinerari ciclable i de vianants, entre altres

17 noviembre 2022 18:09 | Actualizado a 17 noviembre 2022 23:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Diputació de Tarragona ha adjudicat les obres d’ampliació de la carretera entre Roquetes i els Reguers. Aquesta acció s’impulsa per tal de millorar la convivència i la seguretat viària per a tots els usuaris de la via.

Amb l’actuació, l’organisme ampliarà tot el tram de la carretera T-342 entre el final de la travessera urbana de Roquetes i la connexió amb la carretera TV-3422. Així mateix, es farà una millora de la seguretat amb nous reductors de velocitat i un carril bici, que passarà pel Pont Vell, reivindicant així el patrimoni arquitectònic, i un de vianants que arribarà fins a l’entrada dels Reguers amb vorera. A més, es faran dues noves rotondes, una a l’entrada de Roquetes i una altra que donarà accés al Mont Caro.

Finalment, entre les accions plantejades, també hi consta l’ampliació del pont sobre el barranc de la Vall Cervera al PK 5+375 i la incorporació de fibra òptica.

Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa i Vicepresidenta de la Diputació, celebrava aquesta millora que «és molt important perquè aposta pels pobles del municipi i, per tant, ens permet tenir una molt bona connexió entre el poble dels Reguers i el municipi de Tortosa».

Aquestes actuacions compten amb una inversió prevista de 4,2 milions d’euros. Si tot va bé, les obres s’iniciaran de cara a l’any vinent, concretament durant mes de gener, i tindran una durada d’uns 18 mesos.

Comentarios
Multimedia Diari