Aigües de Tortosa es trasllada a la nova seu, al costat del viver d'empreses

L'Ajuntament destaca la nova ubicació de l'empresa mixta per garantir una millor qualitat del servei d'atenció al ciutadà

| Actualizado a 22 mayo 2017 11:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'empresa Aigües de Tortosa ha estrenat aquest dimarts la seva nova seu ubicada a un dels edificis de les antigues indústries Fabra on, actualment, hi ha el viver d'empreses. L'edifici, d'estil racionalista i datat del 1957, ha mantingut la seva estructura original malgrat que s'ha fet una intervenció integral de tot l'interior. Les noves instal·lacions disposen d'una superfície de més de 700 metres quadrats, que inclouen tant el servei tècnic, administratiu i d'atenció al ciutadà. L'obra, executada per GICSA, ha tingut un cost de 409.284 euros que s'han finançat, a parts iguals, via aportació directa del soci privat Aigües de Catalunya i d'Aigües de Tortosa, mitjançant la capitalització del lloguer.

L'Ajuntament de Tortosa ha destacat que la situació de la nova seu d'Aigües de Tortosa, fins ara al carrer Ronda Docs dins del nucli urbà, permet un millor accés per als abonats de la ciutat i també dels pobles, ja que no hi ha problema d'aparcament. A més, es garanteix una millor qualitat del servei d'atenció al ciutadà.

Les instal·lacions d'Aigües de Tortosa permetran també, en breu, crear un laboratori d'anàlisi que prestarà serveis a l'empresa mixta però també al conjunt del territori.

L'horari d'atenció al públic a la nova seu és de dilluns a divendres, de dos quarts de nou del matí a dos quarts de dues del migdia, i en dijous també de quatre a sis de la tarda. Els telèfons d'atenció al client són el 977510181 i el d'avaries el 977446538.

Comentarios
Multimedia Diari