Albert Salvadó és el nou president de la Federació de l'Ebre d'ERC

Salvadó encapçalava l'única candidatura i ha rebut un 96,5% dels vots dels militants del congrés regional

| Actualizado a 22 mayo 2017 18:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Federació de l'Ebre d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha renovat la presidència i l'executiva en el Congrés Regional celebrat al Perelló, al Baix Ebre, aquest dissabte. Albert Salvadó ha estat escollit nou president de la federació regional republicana. Encapçalava l'única candidatura que es presentava a la renovació de l'executiva i ha rebut el suport del 96,5% dels militants assistents, mentre que el 3,5% restant ha votat en blanc. Salvadó és també regidor de l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita gestionant les àrees d'Hisenda, Règim Intern i Promoció Econòmica, i ocuparà la vicepresidència segona del Consell Comarcal del Montsià. Havia estat secretari d'organització de la federació.

Com a nou president regional, Albert Salvadó va apuntar que el seu objectiu és "consolidar ERC com la força política de referència i de lideratge de les Terres de l'Ebre". "Caldrà seguir treballant per definir quin és el rol i protagonisme que han de tenir les nostres terres en la construcció del nou país", va dir. El repte per a Salvadó serà "convertir ERC en la primera força política de les Terres de l'Ebre" en les properes eleccions catalanes.

La nova executiva la completen Paco Gas a la vicepresidència, Adam Tomàs en la secretaria d'organització, Antoni Cutrona a la secretaria d'administració i finances, Rubén Alegria a la secretaria d'imatge i comunicació, Neus Sanromà a la secretaria de la dona, Gervasi Aspa a la secretaria de política municipal i Francesc Barbero a la secretaria de política parlamentària.

El president sortint, Gervasi Aspa, va fer balanç dels seus darrers quatre anys de gestió al davant de la Federació de l'Ebre d'ERC, i va agrair la feina feta per tothom durant els seus onze anys de presidència.

Comentarios
Multimedia Diari