Amplien el casal de Vinallop per fer-hi més activitats

L’Ajuntament ha invertit 180.000 euros en l’actuació i seguirà amb l’adquisició de l’immoble adjacent per ampliar la plaça Divina Pastora

| Actualizado a 04 agosto 2021 09:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

El poble de Vinallop, al municipi de Tortosa, ha estrenat les noves instal·lacions del casal municipal en el marc de les seves festes majors. L’equipament amplia els espais dels quals disposen els veïns i les entitats locals per a dur-hi a terme les seues activitats. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Tortosa ha completat una actuació que va començar amb l’adquisició de l’immoble situat al costat del casal. Després d’enderrocar-lo i construir-hi la nova edificació, ara ja ha finalitzat els treballs d’adequació i l’ha posat a disposició dels veïns de Vinallop. «Des del govern municipal sempre hem apostat pel reequilibri del municipi: Tortosa som una ciutat i cinc pobles, per això plantegem actuacions a tots els pobles de Tortosa, com aquesta que tot just ara hem finalitzat i que permet generar més activitat a Vinallop», afirma l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé.

 L’equipament compta amb diverses sales, repartides entre la planta baixa, on hi ha una part per fer activitat física, i la planta superior, amb una sala per a reunions, conferències o presentacions de tota mena.

 L’alcalde pedani de Vinallop, José Antonio Estíbalez, ha destacat el resultat de l’actuació, que respon a les demandes que havien plantejat: «vam fer aquesta petició a l’Ajuntament per poder donar més vida al poble, i ara, amb els nous espais que s’han habilitat, podrem fer més activitats tant amb la gent jove com amb la gent gran».

 El cost global de l’actuació se situa en els 180.000 euros, inclosa la compra de l’edifici, l’enderroc i la posterior construcció i adequació de les instal·lacions, segons ha informat l’Ajuntament de Tortosa. 

 Una vegada finalitzada aquesta actuació, ara s’inicien també els primers passos per continuar actuant a la zona, amb l’adquisició de l’immoble situat a tocar del casal per poder-lo enderrocar i, d’esta manera, ampliar la plaça de la Divina Pastora.

Comentarios
Multimedia Diari