Amposta acollirà una nova edició del Fòrum Jove

Els joves de les Terres de l‘Ebre podran assisitr del 16 al 18 de febrer
a una cinquantena d’activitats d’àmbits com l’ocupació o la salut

| Actualizado a 25 enero 2022 11:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Del 16 al 18 de febrer se celebrarà a Amposta una nova edició del Fòrum Jove de les Terres de l’Ebre amb una cinquantena d’activitats. Aquestes aniran destinades a centres educatius i joves del territori i estaran relacionades amb qüestions d’interès en els àmbits de l’educació, l’ocupació, la participació o la salut.

L’Auditori, el Casal o el Mercat són alguns dels espais on es realitzaran les xarrades, tallers, visites guiades i representacions teatrals amb l’objectiu d’oferir eines i recursos als joves. Al respecte, Adam Tomàs, alcalde d’Amposta, diu que «es tracta de debatre i plantejar la situació al territori al voltant d’aquells eixos que sempre ens han preocupat cap al jovent». Per la seva banda, Ruth Martí, coordinadora de Joventut a les Terres de l’Ebre, destaca que el Fòrum s’adapta «a la situació i a la realitat del territori», tot afegint que un dels propòsits és crear un espai accessible que cobreixi les demandes i necessitats dels centres educatius «perquè els joves no hagin de marxar a fora pel simple fet de no conèixer la demanda que tenim actualment aquí».

Algunes de les activitats que s’oferiran són tallers sobre gestió emocional o sobre competències professionals, xarrades sobre recursos i serveis per a joves, voluntariat, turisme, tecnologia o màrqueting. Hi haurà també obres de teatre sobre feminisme, gimcanes i exposicions.

Visites guiades al Sindicat

Per al Fòrum s’han preparat visites guiades a l’edifici de l’Antic Sindicat, on el consistori ha ubicat el FabLab i l’oficina de treball. Durant l’esdeveniment es faran altres activitats sobre ocupació com un taller de currículums, d’entrevistes laborals o una taula rodona sobre emprenedoria.

Les visites seran els dos primers dies del fòrum tant al matí com a la tarda. En el cas del divendres 18, es farà una presentació de l’espai i hi haurà una demostració de maquinària.

Comentarios
Multimedia Diari