Amposta reurbanitzarà el Passeig del Canal

El projecte compta amb un pressupost de 280.000 euros, dels quals 130.000 procedeixen dels fons europeus Next Generation

29 marzo 2022 17:50 | Actualizado a 30 marzo 2022 04:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament d’Amposta invertirà 280.000 euros en la urbanització del passeig Canal, des del carrer Mestre Sunyer fins a l’inici del passeig del Canal Marítim, just davant de la llar d’infants la Sequieta. Es tracta d’una obra finançada en 130.000 euros pels fons europeus Next Generation i prop de 150.000 euros que complementa l’Ajuntament, «per a poder arribar fins al Mestre Sunyer».

L’alcalde de la capital del Montsià, Adam Tomás, admet que aquesta és una actuació molt esperada pels veïns i usuaris de la zona. «Sabem que és una obra molt reivindicada, per l’estat actual del ferm, sobretot després de les pluges intenses», assegura. I és que es tracta d’un àmbit de la ciutat on es concentren diversos equipaments educatius, com és el cas de l’Institut Ramon Berenguer IV, l’Escola Mestre Agustí Barberà, l’Institut Montsià o la llar d’infants la Sequieta, entre d’altres.

Així, en el ple del mes de febrer l’Ajuntament ja va aprovar una modificació del pressupost municipal, per poder dur a terme aquest projecte.

L’obra preveu la millora dels paviments, el mobiliari, la jardineria i les senyalitzacions. També es projecta la construcció de la vorera del passeig, ara inexistent al cantó del canal, i l’habilitació de la infraestructura ciclista per tot el tram afectat per l’obra, per connectar amb el carril bici ja existent al passeig del Canal Marítim.

Comentarios
Multimedia Diari