Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Apareix una pintada homòfoba davant del centre Daniel Mangrané de Jesús

La comunitat educativa i l’EMD denuncien els fets

| Actualizado a 05 octubre 2022 11:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Desagradable sorpresa la que s’ha trobat la comunitat educativa de l’Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús, amb l’aparició d’una pintada homòfoba davant del centre, a sobre d’un pas de zebra amb la bandera LGTBI.

«Lamentablement, ha aparegut una pintada homòfoba davant del nostre centre. Concretament al pas de vianants situat just davant l’escola i que està pintat amb els colors de la bandera LGTBIQ+. Davant d’aquestes actituds intolerants, la comunitat educativa del centre rebutgem tota manifestació que no respecte els drets en llibertat afectivosexual. No són els nostres valors i no els compartim», ha expressat el centre.

«Com a comunitat, hem de donar una resposta amb un missatge clar i contundent envers aquestes manifestacions. El primer pas, amb una denúncia conjunta de l’EMD de Jesús i l’Institut Escola Daniel Mangrané, denúncia que avui mateix ja s’ha interposat. Des del centre, i amb la nostra comunitat educativa, continuarem coeducant pel present i el futur d’una societat oberta a la diversitat», han comunicat.

El regidor d’Educació de l’EMD de Jesús, Pere Panisello, també ha expressat: «que cadascú sigue lliure d’estimar com vulgue i a qui vulgue. Sense prejudicis ni pressions de ningú».

Des de l’EMD de Jesús han assegurat que es tornarà a pintar la bandera LGTBI en aquest pas de vianants.

Altres comunitats educatives del municipi i de Tortosa, entitats i associacions han condemnat els fets.

També fa uns mesos va aparèixer una altra pintada de les mateixes característiques i a sobre d’un pas de vianants amb la bandera LGTBI pintada davant l’Escola Sant Llàtzer, a Tortosa. Com a resposta, la comunitat educativa repintar l’arc de Sant Martí amb els alumnes.

Comentarios
Multimedia Diari