Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Arrenca la 25a edició de la fira Ebreokasió de Tortosa

Es podrà visitar durant tot aquest cap
de setmana al Pavelló Firal de Remolins

| Actualizado a 19 noviembre 2022 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La fira del vehicle d’ocasió de Tortosa arriba a la seva vint-i-cinquena edició aquest cap de setmana al Pavelló de Remolins. Durant tot el cap de setmana s’exposaran més de 300 vehicles, amb la novetat de l’ampliació de la zona destinada a sectors com els de les autocaravanes, les autoescoles o els productes de neteja per a vehicles.

Al llarg de 7.000 m2, tant a l’interior com a l’exterior, es podran observar vehicles de segona mà, gerència o quilòmetre zero i hi participaran més de vint marques. Sisco Pepió, regidor de Fires i Promoció Econòmica, celebra que la realització de l’esdeveniment, que no es feia des del 2019 a causa de la pandèmia, i de la seva repercussió sobre el sector.

«És una molt bona oportunitat, en un recinte com és el pavelló firal, poder veure tota aquesta ampla gamma de vehicles que els concessionaris posen a la disposició dels visitants», ha apuntat el regidor, animant tant a la gent de Tortosa com dels voltants a visitar la fira i la ciutat, que també té en marxa el ‘Tortosa de Tapes’. «És un bon moment per venir i gaudir de les tapes que ofereix el nostre sector gastronòmic i, a la vegada, poder-se passar per aquí a visitar el recinte firal, veure si hi ha alguna cosa que pugui interessar i gaudir d’aquestes activitats complementàries».

Com a novetat, també, a més de l’exposició de vehicles en venda, la fira disposa d’un espai lúdic i gastronòmic, amb food trucks, una pista de karts i unflables.

Increment de la demanda

La 25 edició de la fira se celebra en un moment en què l’interès per comprar vehicles d’ocasió està a l’alça a Catalunya a causa de la falta de materials i el desabastiment de components per la guerra d’Ucraïna i els problemes amb el transport. Aquests han provocat l’allargament de les llistes d’espera, que encara no s’havien acabat de normalitzar pels efectes de la pandèmia.

Així, s’han disparat les vendes dels vehicles de segona mà a Catalunya, especialment els que tenen més de deu anys,i ja, de cada quatre vehicles comprats, tres són de segona mà, de gerència o quilòmetre zero.

En el cas de la província de Tarragona, segons FECAVEM, la demanda d’aquests cotxes durant l’any passat va ser d’un 78,83% del total i enguany les dades ja s’apropen bastant. A poques setmanes per acabar l’any, aquesta demanda s’ha situat en un 77,66%, suposa uns 31.897 vehicles d’ocasió enfront dels 9.175 nous a tota la província. Només durant el mes d’octubre, aquesta ja va ser d’uns 25.424 vehicles.

Comentarios
Multimedia Diari