Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Benifallet estrena el nou Centre Polivalent

Amb una inversió de 940.000 euros, s’ha reconvertit l’antiga seu de la cooperativa per acollir tota mena d’activitats culturals i lúdiques

| Actualizado a 25 junio 2022 23:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Benifallet ha inaugurat el nou Centre Polivalent, un espai recuperat on hi havia la cooperativa del municipi i que a partir d’ara podrà acollir tot tipus d’activitats culturals, lúdiques i esportives. La inversió ha estat de 940.000 euros, per a la compra de les instal·lacions i la seua adequació. L’Ajuntament ha comptat amb subvencions del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya i del Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona.

L’immoble té 1.756 metres quadrats i està situat a l’avinguda Lluís Companys, al centre mateix del municipi vora el riu Ebre.

L’alcaldessa del municipi, Mercè Pedret, s’ha felicitat per haver recuperat l’edifici de la cooperativa, que durant anys va ser molt important per a la pagesia local, i haver-lo transformat com a equipament del que podran gaudir tots els veïns.

L’alcaldessa i la Junta Directiva de la SAT Benifallet Fruits van signar l’acord de compra del magatzem de la cooperativa situat a l’avinguda Lluís Companys, el 30 de maig de 2018. Totes dues parts van titllar la signatura d’històrica per al municipi ja que, per una banda, permetia donar solució a les dificultats econòmiques amb què es troba la SAT, que van motivar la constitució de l’actual directiva per fer-hi front, i perquè s’aconseguia que aquest equipament, construït amb l’esforç de molta gent, fos propietat del poble.

Aquest dissabte mateix el nou equipament ja es va omplir d’activitat, amb el taller de patchwork en el marc de les propostes de «Benifallet, cor de l’Ebre, riu i cultura». I és que durant tot el cap de setmana aquesta població del nord de la comarca del Baix Ebre ofereix un ampli programa d’activitats culturals, lúdiques i de difusió del seu patrimoni, amb recorreguts amb el llagut Benifallet, visites a les Coves Meravelles i també al poblat ibèric del Castellot de la Roca Roja, guiades per Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

Comentarios
Multimedia Diari