Comiat de vuit regidors en l'últim ple del mandat a Tortosa

Sessió extraordinària i de tràmit, per aprovar les actes dels plens anteriors abans de la constitució del nou consistori dissabte

| Actualizado a 22 mayo 2017 17:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

L’Ajuntament de Tortosa va celebrar ahir l’últim ple del mandat, en què es van acomiadar fins a vuit regidors que no repeteixen, dels 21 que conformen el consistori. Va ser una sessió extraordinària, de tràmit per aprovar les actes dels plens anteriors. Els que no repeteixen són Alícia Gamundi (ERC), Jordi Casanova (PxC s’ha quedat sense representació al consistori), Beatriz Viñuela, Esther Vidal, Rosa Cid, Matilde Villaroya i Pere Panisello de (CiU), i Antoni Sabaté del PSC, aquests dos darrers després d’una dilatada carrera política. L’alcalde en funcions, Ferran Bel, va agrair als regidors sortints la seva feina i els va donar la paraula perquè poguessin acomiadar-se.

En el cas de Pere Panisello, va tenir un record per al grup de Convergència i Unió i per als tres alcaldes del partit (Vicent Beguer, Mariano Curto i Ferran Bel) «que han confiat en mi», i per a tots els professionals de les regidories que ha ocupat i les entitats, «amb les quals hem compartit neguits i també alegries». Panisello posa punt i final a una trajectòria de 27 anys, en els quals ha estat regidor i president de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD)de Jesús.

Comentarios
Multimedia Diari