Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Conveni amb la Fundació Casa d’Acollida al Baix Ebre

El Consell Comarcal aprova un acord de col·laboració per posar en marxa l’equipament d’atenció a les persones sense llar

05 junio 2023 18:03 | Actualizado a 06 junio 2023 06:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Fundació Casa d’Acollida de Tortosa i l’ens comarcal per tal de posar en marxa l’equipament d’atenció a les persones sense llar.

Un servei que el Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix per tot Terres de l’Ebre en el marc del Contracte Programa 2022-2025 signat amb el Departament de Drets Socials.

És un servei que el Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix per a totes les Terres de l’Ebre

Després d’analitzar la viabilitat d’ubicar el servei d’atenció a les persones sense llar en diferents ubicacions, s’ha optat per prestar aquest servei a les instal·lacions de la Fundació Casa d’Acollida, al carrer de Sant Lluís de Tortosa, amb capacitat per una desena de places i la possibilitat d’ampliar-les en breu.

«Treballem amb la previsió que l’equipament per a l’atenció a les persones sense llar, gestionat des del Consell Comarcal i amb la col·laboració de la Fundació Casa d’Acollida, entri en funcionament aquest mes de juny», ha explicat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

El Consell Comarcal del Baix Ebre implementa un projecte pilot a les Terres de l’Ebre que inclou la contractació d’un tècnic sensellarisme, el projecte Sostre 360 (d’atenció a joves en situació de vulnerabilitat) i l’equipament i atenció adreçat a les persones sense llar.

D’altra banda, el plenari ha aprovat un manifest d’adhesió a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible amb l’objectiu de promoure l’eficiència energètica i les energies renovables.

Aquesta és la primera vegada que el Consell Comarcal se suma a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible i l’Oficina Comarcal de Transició Energètica es posa a disposició dels ajuntaments de la comarca per l’organització d’activitats.

Comentarios
Multimedia Diari