Cremem dos incendis simultanis a Tortosa

Es van declarar la passada matinada i un d'ells ha calcinat poc més de 3 hectàrees

| Actualizado a 21 mayo 2017 14:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

 

 Els Bombers de la Generalitat han treballat la matinada passada en dos incendis que s'han declarat de forma simultània al terme municipal de Tortosa (Baix Ebre).
Segons ha informat l'ajuntament de la localitat, els incendis es van iniciar al voltant de les 23.30 hores d'ahir a la nit, el primer d'ells a la zona del camí dels Còdols.
El foc va obligar a confinar els veïns del barri de la Simpàtica, sense que es requerís, no obstant això, cap evacuació ni es produïssin danys personals ni materials.
El segon dels incendis es va declarar sobre la mateixa hora a Campredó, al Barranc dels Caputxins, la mateixa zona on el passat dia 19 de gener es van produir diversos incendis simultanis.
Segons informen els Bombers de la Generalitat, deu dotacions del cos han treballat durant tota la matinada al lloc dels fets, on s'han cremat entre 6 i 7 hectàrees.
Dues dotacions continuen aquest matí remullant la zona per evitar que el vent pugui revifar el foc.
Els Bombers de la Generalitat han treballat la matinada d'aquest dilluns en dos incendis que s'han declarat de forma simultània al terme municipal de Tortosa (Baix Ebre).

Segons ha informat l'ajuntament de la localitat, els incendis es van iniciar al voltant de les 23.30 hores d'ahir a la nit, el primer d'ells a la zona del camí dels Còdols i el barranc de Caputxins. 

El foc va obligar a confinar els veïns del barri de la Simpàtica, sense que es requerís, no obstant això, cap evacuació ni es produïssin danys personals ni materials.

El segon dels incendis es va declarar sobre la mateixa hora a Campredó, darrera la benzinera de la carretera C-42, la mateixa zona on el passat dia 19 de gener es van produir diversos incendis simultanis.

Segons informen els Bombers de la Generalitat, deu dotacions del cos han treballat durant tota la matinada al lloc dels fets, on finalment s'han cremat poc més de 3 hectàrees.

Dues dotacions continuaven aquest dilluns al matí remullant la zona per evitar que el vent pugui revifar el foc.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari