Denunciat per abocar escombraries a la Platjola del delta de l’Ebre

| Actualizado a 06 agosto 2021 15:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient de les Terres de l’Ebre han denunciat un home, veí de Ripollet (Vallès Oriental) per realitzar un abocament d’escombraries en una platja del Delta de l’Ebre. 
El passat 30 de juliol el agents van localitzar un abocament de residus diversos com restes de menjar, paper d’alumini, plàstics, llaunes, restes d’estris de pesca i altres, en una zona de platja, coneguda com La Platjola, ubicada dins dels límits del Parc Natural del Delta de l’Ebre i pertanyent al terme municipal de Sant Jaume d’Enveja.  Davant d’aquests fets els policies van iniciar una sèrie d’indagacions que van portar a la localització de l’autor de l’abocament, el qual va ser denunciat administrativament per infracció de la Llei 12/1985 d’Espais Naturals.
Tots els residus van ser retirats pels serveis municipals de neteja.La denuncia serà tramitada al Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, organisme competent en aquest àmbit.
Des dels Mossos d’Esquadra es recorda la importància que te la conservació dels espais naturals i els seus ecosistemes, així com la necessitat de la pràctica d’un turisme sostenible en aquests llocs.

Comentarios
Multimedia Diari