Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Dol a Tortosa per la mort de l’exregidora Anna Algueró

Ha traspassat aquest diumenge als 71 anys

| Actualizado a 07 agosto 2022 19:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’extinent d’alcalde de Tortosa Anna Algueró ha mort aquest diumenge als 71 anys. Llicenciada en Psicologia per la UNED, Algueró va ser una persona molt activa en l’àmbit dels serveis socials i el teixit associatiu de la ciutat. Va ser regidora de Convergència i Unió en diferents etapes, amb Vicent Beguer, Ferran Bel i Meritxell Roigé com a alcaldes. Així, entre les diferents responsabilitats que va tenir, va ser tinent d’alcalde, regidora d’acció socials i d’ensenyament.

Entre altres activitats, Algueró també va ser presidenta fundadora de l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i de la Fundació que gestiona la Casa d’Acollida, per a persones sense sostre, a més de membre de nombroses entitats de caire social.

L’Ajuntament de Tortosa ha expressat el condol a família i amics. També l’alcaldessa, Meritxell Roigé, l’ha definit com «un referent, una amiga, una gran companya, una dona dedicada als altres». «Anna segur que estàs en la teua estimada Mare de Déu de la Cinta», afirma en un missatge a les xarxes socials. També l’exalcalde Ferran Bel l’ha recordat com «una gran persona, compromesa socialment i que ha estimat Tortosa i la seva gent, especialment els més necessitats».

Comentarios
Multimedia Diari