El Festival Deltebre Dansa, que tindrà lloc del 6 al 19 de juliol, ampliarà el seu aforament

El certamen internacional programarà una trentena d'espectacles de dansa i circ contemporanis així com tres cursos d'iniciació en l'edició d'aquest 2015

| Actualizado a 22 mayo 2017 11:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Este Nàstic no tiene cara de play off. Lo cierto es que no la ha tenido durante las últimas semanas porque a la hora de la verdad no ha sacado a relucir la personalidad necesaria para un equipo que quiere estar arriba.

El Festival Deltebre Dansa ampliarà enguany l'aforament de la carpa on es desenvolupen els espectacles per poder acollir un miler de persones cada nit. El certamen, programat entre els pròxims 6 i 9 de juliol mantenint com a seu el municipi deltaic, oferirà al llarg de catorze dies una trentena d'espectacles de dansa i circ contemporanis així com tres cursos d'iniciació. Amb 20.000 espectadors al llarg dels seus anys d'història, els organitzadors preveuen ampliar l'espai d'acollida d'espectadors després que la passada edició es quedés petit l'aforament de la carpa arran l'afluència de públic.

 

Com a novetat d'aquesta edició de 2015, a més, les entrades es podran reservar i validar a través del sistema Ticketea que, segons l'organització, podrà controlar millor l'aforament i oferir un millor servei als espectadors. Les reserves es podran realitzar diàriament de tres formes diferents: on-line, a través de la web del Festival, des de les xarxes socials o des del propi portal de Ticketea; per telèfon, en un número d'atenció que es facilitarà uns dies abans; o a taquilla.

 

Enguany, el festival disposarà d'una taquilla on es podran treure les entrades i que funcionarà també com a punt d'informació. Totes les reserves on-line demanaran un registre ràpid al sistema i permetran una reserva de 4 entrades, no numerades, per persona, que s'hauran de presentar impreses.

Comentarios
Multimedia Diari