El Govern eleva fins als 24,5 MEUR la inversió prevista el 2015 a les Terres de l'Ebre

La darrera fase del reg oriental de la Terra Alta, amb 4 MEUR, i actuacions diverses del PUOSC, entre les previsions

| Actualizado a 20 mayo 2017 21:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Generalitat ha xifrat en 24,5 MEUR la inversió prevista als pressupostos del 2015 per a les Terres de l'Ebre. El delegat del Govern, Xavier Pallarès, ha explicat que els comptes preveuen 17,2 MEUR en inversió nova al territori, però ha recordat que s'hi ha de sumar algunes partides destacades com és la darrera fase de les obres del reg oriental de la Terra Alta, amb 4 MEUR. Altres actuacions que s'han de sumar a la inversió prevista pel Govern per l'any vinent són: el nou contracte de navegabilitat per l'Ebre amb 500.000 euros, 700.000 euros pels tractaments contra la mosca negra i el mosquit, 1,7 MEUR pel PUOSC, o més de 600.000 euros per accions relacionades amb el transport públic.

El delegat del Govern ha assegurat que els pressupostos del 2015 incideixen molt en la despesa social i en l'àmbit sanitari, i ha recordat que durant aquest 2014 s'han invertit fins a 93,7 MEUR al territori. "Aquesta xifra també l'assolirem aquest 2015 perquè és el mínim que necessitem pel funcionament normal al territori", ha assegurat. Pallarès ha afegit que "no es podran fer grans carreteres" però ha assegurat que la prioritat del Govern seran les polítiques socials i sanitàries, així com continuar pagant "les obres necessàries que en el seu moment es van fent".

Els pressupostos de la Generalitat pel 2015 preveuen 17,2 MEUR en inversió nova al territori. Entre els projectes més destacats hi ha 2,6 MEUR per a la nova seu de les delegacions del Govern a Tortosa; l'1,1 MEUR per a la construcció de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a l'Ametlla de Mar; o l'1,4 MEUR per a l'edifici del nou CAP de Roquetes i base comarcal del SEM.

Comentarios
Multimedia Diari