El Govern espera enllestir el pla de mobilitat per a l'Hospital de Tortosa al setembre

Territori i Sostenibilitat serà l'encarregat de redactar-lo i es posarà en comú amb l'ICS, l'Ajuntament de Tortosa i els usuaris del centre

| Actualizado a 22 mayo 2017 18:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

El Departament de Territori i Sostenibilitat serà l'encarregat de redactar el pla de mobilitat per l'accessibilitat a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Així ho ha explicat el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, després de la reunió del consell de direcció. El pla estarà enllestit la primera setmana de setembre i l'objectiu és posar-lo en comú amb l'ICS, l'Ajuntament de Tortosa i els usuaris del centre, a través dels sindicats i associacions de veïns. Aquest pla haurà d'aportar solucions per millorar la falta d'aparcament a l'Hospital, així com l'accés a peu des del centre de Tortosa on, actualment, hi ha unes escales deteriorades.

D'altra banda, també en el marc del consell de direcció, Pallarès ha informat que les obres per l'esvoranc a la C-12 entre Benifallet i Rasquera s'allargaran un mes més. La Generalitat va haver de fer un contracte d'emergència, per un import de 300.000 euros, per un esvoranc a la carretera afectada per les pluges. "Ens ha donat més problemes dels que inicialment preveiem i les obres s'allargaran un mes", ha afegit.

El delegat també ha informat que s'ha tret a licitació una millora del ferm per a la carretera que va de Bot a Horta de Sant Joan, a la Terra Alta, i que pateix molt les gelades de l'hivern.

Comentarios
Multimedia Diari