El Ple de la Ràpita aprova que el pàrquing de la platja de Garbí sigui de pagament aquest estiu

Estarà en funcionament cada dia entre les 9 i les 20 hores, a partir de l’1 de juliol i fins al 15 de setembre 

| Actualizado a 31 mayo 2021 11:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita establirà mesures d’estacionament limitat i control horari a la zona d’aparcament de la platja de Garbí, per garantir una adequada ordenació del tràfic i evitar aglomeracions turístiques en els accessos rodats a la platja. Així s’ha aprovat avui en el Ple de la Ràpita, reunit en sessió ordinària del mes de maig, amb els vots a favor d’ERC, JxCAT, mR i la regidora no adscrita, i l’abstenció del PSC.
Per regular l’aparcament al Parc de Garbí s’instal·larà zona taronja, la qual estarà en funcionament cada dia entre les 9 i les 20 hores, a partir de l’1 de juliol i fins al 15 de setembre de 2021. 

La taxa de pagament serà de 0,90 euros cada hora, tenint en compte que els vehicles que paguen l’impost de circulació al mateix municipi de la Ràpita disposaran d’una bonificació del cent per cent les dues primeres hores d’estacionament.

El portaveu d’ERC, Albert Salvadó, ha explicat que «des del govern local treballem per solucionar la problemàtica que hi ha a la zona del Garbí durant l’estiu, ja que és una zona ocupada per vehicles que dificulten l’accés i la rotació a altres que volen accedir a la platja, la piscina o a les activitats econòmiques de la zona».

Comentarios
Multimedia Diari