Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Els alumnes de l’escola Sant Llàtzer de Tortosa repinten la bandera LGTBI

Al pas de vianants de davant de l’escola hi va aparèixer dilluns una pintada homòfoba i de to amenaçador contra el col·lectiu

| Actualizado a 21 junio 2022 20:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Alumnes de l’Escola Sant Llàtzer de Tortosa han repintat aquest dimarts al matí el pas de vianants situat al davant del centre, on dilluns va aparèixer una pintada homòfoba i de to amenaçador on hi havia l’arc de Sant Martí com a símbol d’integració de totes les persones LGTBI.

La bandera del col·lectiu havia estat plasmada a la via pública pels alumnes de sisè d’aquesta escola, el passat 10 de juny després d’un treball de reflexió sobre la diversitat sexual i afectiva.

Dilluns la brigada municipal de Tortosa va esborrar la pintada i va preparar el pas per tal que aquest dimarts al matí, l’alumnat del centre pogués restituir la bandera de l’arc de Sant Martí. A més de la comunitat educativa, a la repintada han assistit també representants de l’Ajuntament de Tortosa.

L’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha condemnat novament l’acció i ha reivindicat que tothom es puga estimar amb llibertat, sense haver de donar explicacions a ningú: «No és normal que es produeixin atacs com aquest al 2022», ha insistit. De la seua banda, la regidora d’Igualtat i Drets Civils, Dolors Bel, ha incidit en què cal seguir treballant per fer una societat més lliure i igualitària, «on tothom puga estimar qui vulga i com vulga». La directora del centre, Cinta Sales, també ha assenyalat que l’atac patit farà que encara hi haja més consciència sobre els valors de la tolerància entre la comunitat educativa de l’escola Sant Llàtzer.

Comentarios
Multimedia Diari