Enderrocat l’antic Hostal Buitre, en ruïna als afores del nucli urbà de Deltebre

L’antiga construcció turística es trobava en una «triple ruïna»

| Actualizado a 25 enero 2022 11:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

L’Ajuntament de Deltebre ha executat, de forma subsidiària, els treballs d’enderroc de l’Hostal Restaurant Buitre, situat als afores del nucli urbà en direcció a Riumar i construït als anys seixanta del segle passat. L’enderroc s’ha dut a terme, segons detallen des del Consistori, per la seva situació de ruïna, la qual podia suposar un perill. Les obres d’enderroc han tingut un cost econòmic que s’eleva als 48.000 euros, a càrrec dels propietaris de l’edifici.

Des del Consistori es detalla que l’antiga construcció turística es trobava en una «triple ruïna»: una ruïna tècnica, ja que era impossible recuperar-lo perquè la seva estructura té molts danys; una ruïna econòmica, «ja que costaria més rehabilitar l’equipament que tombar-lo i aixecar-lo de nou»; i una ruïna urbanística, arran que es troba en sòl no urbanitzable «i a dia d’avui no es podria donar llicència per a la seva construcció».

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha remarcat que aquesta és «una actuació que ens ha de permetre, en un futur, dignificar aquest espai igual com vam fer amb Mobles Delta i seguir amb la millora de la imatge de poble», impulsada per l’actual govern municipal.

Comentarios
Multimedia Diari