ERC demana la compareixença de Pere Torres al Parlament per la polèmica del Pla Estratègic de l'Ebre

El diputat d'ERC, Lluís Salvadó, considera "inconcebible" que el Govern encara no hagi donat a conèixer el document ni les accions previstes

| Actualizado a 22 mayo 2017 18:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

ERC ha demanat la compareixença al Parlament del secretari d'Empresa i Competitivitat, Pere Torres, arran la reunió del Consell Econòmic i Social de les Terres de l'Ebre en la qual va tornar a ajornar la presentació del Pla Estratègic i va anunciar que s'havia de reformular d'acord amb l'estratègia de recuperació econòmica de la Generalitat. El diputat d'ERC, Lluís Salvadó, ha recordat que la Cambra havia sol·licitat reiteradament desencallar el Pla i considera "inconcebible" que "a hores d'ara no coneguem ni el contingut ni les accions que pensa fer el Govern". També ha criticat la "falta de transparència" i la "desautorització" de l'equip redactor i els agents que han participat.

Per a Salvadó, les crítiques al Pla Estratègic i la seva anunciada dilució, demostren "falta de lideratge dels responsables polítics de la Generalitat a les Terres de l'Ebre i de compromís conjunt del Govern" amb el territori. Segons ha recordat, l'estudi, encarregat l'any 2012 i redactat per la URV amb la col·laboració dels agents econòmics i socials, va ser lliurat al Govern el febrer del 2012 i va costar 140.000 euros. "No es pot donar la sensació de malbaratament de recursos públics ocultant un document que ja està fet des de fa més d'un any i marca les necessitats i el camí a seguir per les Terres de l'Ebre", ha tancat.

Comentarios
Multimedia Diari