Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Estabilitzen els contractes temporals de la plantilla de l’Hospital Comarcal d’Amposta i la FUSSMONT

El procés afectarà a prop de 200 treballadores i treballadors d’aquests serveis sanitaris i socials

| Actualizado a 02 junio 2022 12:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tant l’Hospital Comarcal d’Amposta (HCA) com la Fundació Privada Serveis Socials del Montsià (FUSSMONT), entitats municipals, veuran estabilitzats els contractes temporals, una decisió que afecta a prop de 200 treballadores i treballadors d’una plantilla de fins a 520 persones d’aquests serveis sanitaris i socials de la capital del Montsià.

El procés d’estabilització dels contractes, que deixaran de ser temporals, es realitzarà mitjançant una valoració de mèrits per als llocs estructurals ocupats i que eren existents a la plantilla abans del 2016 i un concurs de mèrits unit a un concurs d’oposició per als que van ser ocupats en posterioritat a aquesta data.

Aquesta regularització afecta a les empreses del sector públic després de la normativa publicada per l’Estat per regularitzar la situació temporal de les treballadores i treballadors del sector públic.

Es regularitzaran places de personal mèdic, d’infermeria, tècniques i tècnics sanitaris i socials, gerocultores i gerocultors i personal no assistencial.

L’estabilització, que es realitza després que l’Estat aixequés la limitació de contractació fixa de personal a les empreses i administracions públiques, comportarà una estabilitat laboral per als professionals i una garantia en la continuïtat dels serveis per a l’HCA i la FUSSMONT.

Aquest places no modificaran la massa salarial ni la despesa de personal d’ambdues Entitats.

Des de l’HCA es recorda que a finals d’aquest any 2022 hauran d’haver sortit totes les convocatòries i endegats tots els processos.

Amb aquesta mesura, les dos Entitats s’ajustaran perfectament a la normativa laboral que estableix un límit de contractes temporals del 8% al sector públic, i que serveix per ajustar-se als canvis puntuals de les necessitats de serveis.

Comentarios
Multimedia Diari